Heerhugowaard Centraal
00:00
55
00:00


Vrijdagavond stond Heerhugowaard weer in het teken van de jaarlijkse Cityrun. Dat betekent dat er niet alleen lekker sportief gedaan werd, maar ook geld werd ingezameld voor een goed doel.

Dit jaar zijn dat de Kinderafdeling van het Noordwest Ziekenhuis in Alkmaar waar ze de kinderen graag even willen laten vergeten dat ze in het ziekenhuis zijn en Museum BroekerVeiling in Langedijk dat kinderen graag een klim- en klauterroute over het buiten- en binnenterrein van het museum wil realiseren.

De jongste groep ging uiteraard als eerste van start om 600 meter zo snel mogelijk af te leggen, gevolgd door een groep die bijna de dubbele afstand moest zien te volbrengen. Daarbij was het voor de kids vooral bijzonder om door winkelcentrum Middenwaard te mogen rennen terwijl iedereen voor ze aan de kant moest.

De rollatorrun van 200 meter ging helaas niet door vanwege de slechte combinatie tussen de leeftijd van de doelgroep en het koude, winderige weer. Het enthousiasme zat er daarentegen bij de start van zowel de 10km als de 5km lekker in, waarbij zich een bontgekleurde stoet van renners door Heerhugowaard bewoog.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl