Heerhugowaard Centraal


Op 5 juni is het Wereldmilieudag. Bij uitstek een goed moment om de meest duurzame, sociale en groene initiatieven in Heerhugowaard in het zonnetje te zetten. Daarom organiseert de Waardse GroenLinks de uitreiking van de Groene Lintjes.  Dit jaar is de uitreiking zaterdag 1 juni in het Poldermuseum.

GroenLinks Heerhugowaard roept iedereen op om nominaties in te dienen voor het Groene Lintje 2019. Er zijn vier categorieën voor dit kalenderjaar: de sociaalste inwoner, de groenste organisatie/vereniging, de milieuvriendelijkste school en de duurzaamste ondernemer van gemeente Heerhugowaard.

De sociaalste Heerhugowaarder van 2019 moet iemand bij een sociaal project betrokken is of anderzijds iets bijzonders deed of doet voor de Waardse samenleving dat mensen nader tot elkaar brengt.

De groenste organisatie/vereniging 2019 is een organisatie die een opmerkelijk groenproject opgezet heeft of eraan meewerkt, dat tevens mensen met elkaar in verbinding brengt. Dit geldt ook voor de milieuvriendelijkste school van Heerhugowaard.

De duurzaamste ondernemer van 2019 werkt(e) actief aan een duurzaamheidsproject, of heeft iets bijzonders gedaan in het kader van duurzaam ondernemen. Ook hierbij is het sociale karakter van belang. De ondernemer is een voorbeeld voor andere ondernemers op het gebied verduurzamen.

Iedereen kan uiterlijk tot en met 10 mei nominaties insturen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld daarbij de eigen contactgegevens, die van de genomineerde en natuurlijk waarom het Groene Lintje zo verdiend is.

 

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl