Heerhugowaard Centraal


In de nacht van maandag 30 juli 2018 heeft een man een tandartsenpraktijk aan de Bijlestaal in Broek op Langedijk in brand gestoken. De politie tast nog in het duister over wie de dader is, en vooral ook over zijn motief blijkt uit de uitzending van Bureau NH. Tot nu toe hebben de camerabeelden van de dader nog geen tips opgeleverd.

De man komt die bewuste nacht de praktijk binnen door een raam aan de zijkant van het pand uit het kozijn te halen. Eerst doorzoekt hij de praktijk, maar niet veel later gooit hij vloeistof over de balie en steekt deze aan.

De complete benedenverdieping brandt uit en ook een fysiopraktijk op de eerste verdieping loopt forse schade op. De politie heeft de zaak nog steeds in onderzoek en heeft ook nog geen zicht op een mogelijk motief. "Dat is nog niet naar voren gekomen", vertelt woordvoerder Roderick de Veen in Bureau NH. "Maar gelukkig had de praktijk goede camera's en staat de dader duidelijk op beeld. Mensen die hem herkennen kunnen contact met ons opnemen."

Wie tips heeft kan contact opnemen met de politie via 0900-8844.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl