Heerhugowaard Centraal
00:00
55
00:00


De brandweer was dinsdagavond op zoek naar brand in winkelcentrum Middenwaard. Even na 18:00 uur werd er een brandlucht en rook gemeld bij de winkel van T-Mobile in het winkelcentrum. Toen de brandweer ter plaatse kwam was er echter niets meer te zien en nauwelijks iets te ruiken. Ook verder onderzoek ter plaatse leverde niets op.

Maar toen het luik van de kruipruimte geopend werd bleek daar wel degelijk rook in te staan en was ook de brandlucht weer duidelijker waarneembaar. Het was echter niet duidelijk waar de rook vandaan kwam. Het leek niet onder de vloer van de winkel van T- Mobile vandaan te komen, maar de naden en kieren waar de rook wel door kan, bleken te klein voor de brandweerlieden en dat bemoeilijkte het onderzoek.

Om in het afgesloten deel van het winkelcentrum te kunnen komen werd in overleg besloten het brandalarm af te laten gaan zodat een aantal luiken automatisch werden geopend. De oorzaak werd uiteindelijk buiten het pand gevonden: smeulende sigaretten in een (riool)put.

 

 

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@heerhugowaardcentraal.nl