Vrijdagmiddag heeft een vrachtwagenchauffeur op de N242 in Heerhugowaard met zijn plotseling verschoven lading een lantaarnpaal uit de grond gerukt. Twee stalen spanten waren in de bocht bij de spoorbrug half naast zijn oplegger komen te hangen en rukten de lantaarnpaal omver.

Op weg naar Alkmaar begon de lading plotseling te schuiven in de bocht bij de spoorbrug. Twee van de vier spanten kwamen deels naast de vrachtwagen te hangen en rukten nét voorbij de spoorbrug een lantaarnpaal om. De chauffeur had daarna zijn combinatie even verderop aan de kant gezet bij de afslag richting bedrijventerrein Beverkoog.

Door het incident ondervond het verkeer op de N242 enige hinder en was de afslag richting de Beverkoog enige tijd afgesloten. Het treinverkeer heeft enige tijd plat gelegen voor veiligheidscontrole van de spoorbrug.
Pin It
Bekeken: 2445x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/