Zaterdag 2 maart om 10:00 uur vindt de feestelijke opening plaats van CYAN Kringloop aan het Nijverheidsplein 2D in Heerhugowaard. Wethouder Jan van der Starre zal de 1000m2 grote winkel op Zandhorst I officieel openen. Daarna kan het publiek kennismaken met CYAN Kringloop: gezellige sfeer en goede prijzen. Bijzonder is dat alle winst gaat naar lokale goede doelen.

CYAN Kringloopp is een initiatief van stichting Teen Challenge Nederland en gelooft in een tweede kans voor mens, milieu en maatschappij. Het geeft niet alleen gebruikte goederen een nieuw leven en recyclet onbruikbare materialen, de organisatie biedt ook dagbesteding en werkervaringsplekken en steunt lokale goede doelen. Ook heeft CYAN een boedeldienst voor wie uit een woning of kantoor vertrekt. En er is een koffiehoek waar mensen elkaar kunnen ontmoeten onder het genot van een drankje.

De kringloopwinkel is dinsdag tot en met zaterdag geopend. Goederen kunnen op afspraak worden opgehaald en komt naast het pand een kledingcontainer te staan zodat men ook buiten openingstijden kleding kan doneren.

Op de feestelijke openingsdag zijn er gratis koffie en versnaperingen, sfeervolle muziek en vermaak voor alle leeftijden.
Pin It
Bekeken: 3172x
https://ee.itk.ac.id/data/