Woensdagochtend vond er een aanrijding plaats op de Zuidtangent ter hoogte van het Stationsplein in Heerhugowaard. Een oudere dame reed met haar auto over de Zuidtangent in de richting van de Westtangent toen er plotseling een auto van af het Stationsplein de weg overstak.

De bestuurder van de overstekende auto had de auto van de vrouw niet zien aankomen. Door de klap draaide zijn auto om zijn as en kwam in tegengestelde richting tot stilstand. De auto van de vrouw kwam tegen de vluchtheuvel tot stilstand.

Een ambulance kwam ter plaatse en de hulpverleners hebben de vrouw nagekeken. De oudere dame had onder andere last van haar knie, maar hoefde uiteindelijk niet mee met de ambulance. De twee auto's konden niet meer verder rijden en zijn door een berger afgevoerd.
Pin It
Bekeken: 4293x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/