Tot en met 30 januari geeft ontspanningscoach Brigitte Rijmers elke woensdagochtend de workshop 'De Kunst van Ontspannen door EFT' in de Baai in Heerhugowaard. Een gevolg van een juiste ontspanning is loslaten en dat betekent vooral verwerken en patronen doorbreken.

EFT is een bijzondere methode om zowel lichaam als geest snel te laten ontspannen, waardoor dingen beter kunnen worden verwerkt en patronen kunnen worden doorbroken. Tijdens de workshop wordt dieper ingegaan op het belang van een diepe ontspanning en de link tussen loslaten. Na de workshop heeft men een gereedschap in handen om in het dagelijks leven toe te passen.

Er is nog plek op woensdag 9, 23 of 30 januari. De workshop duurt van 10:00 tot 12:00 uur. Aanmelden is noodzakelijk en kan bij Brigitte Rijmers via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer informatie staat op coachingheftineigenhanden.nl.
Pin It
Bekeken: 2050x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/