Vrijdag 14 december is er van 16:00 tot 21:00 uur onder de titel  Leren Wat Werkt een open dag op alle locaties van het Horizon College, dus ook in Alkmaar en Heerhugowaard. Iedereen die interesse heeft is welkom om de sfeer te komen proeven en kennis te maken met studenten en docenten. Zij kunnen alles vertellen over de opleidingen, lessen, stage, begeleiding en ook de over de mogelijkheden voor internationalisering/excellentie. Er zijn ook presentaties en workshops.

Het Horizon College biedt een breed scala aan mbo-opleidingen van niveau 2 tot en met 4. Nieuw in Heerhugowaard is de opleiding Eerste Fietstechnicus (niveau 3) die dit schooljaar is gestart. De open dag voor Sport & Bewegen Alkmaar is in Sportcomplex De Meent en duurt van 17:00 tot 20:30 uur. Tijdens de open dag is er op iedere schoollocatie een Open Leercentrum om onder begeleiding een beroepentest doen.

Wie al weet welke opleiding hij of zij wil gaan doen, kan zich op de open dag digitaal aanmelden, met burgerservicenummer (BSN) bij de hand. Natuurlijk zijn er wanneer nodig mensen om hierbij de helpen.

Kijk voor meer informatie op horizoncollege.nl en facebook.com/rochorizoncollege.

 

 
Pin It
Bekeken: 2681x
https://ee.itk.ac.id/data/