Er wordt nu nog druk gewerkt, maar in winkelcentrum Middenwaard in Heerhugowaard wordt donderdag 13 december een La Place vestiging geopend. Het is sinds de verdwijning uit Alkmaar de eerste nieuwe vestiging van het restaurant in de kop van Noord-Holland. Vestigingsmanager Alex Rood is erg trots op de nieuwe zaak: "We zien nu al dat dit een succes gaat worden."

"We zitten hier op een mooie plek, vlakbij een ingang en je kunt er eigenlijk niet omheen", vertelt Rood enthousiast. Volgens hem gaat de eetgelegenheid het goed doen in het winkelcentrum. "We zitten nu voor het eerst in Middenwaard en Heerhugowaard is helemaal klaar voor La Place. Dat zien we aan de mensen die al naar binnen willen." Een speciale openingsaanbieding komt er niet, maar dat is misschien ook niet nodig. "We maken elke dag alles vers. We beginnen 's morgens bij nul en als we open gaan hebben we verse broodjes, gebak, koek en nog veel meer." Daar zijn de Heerhugowaarders vast al heel blij mee.

Vrijdag 21 december vindt er nog een officiële opening van het restaurant plaats, met een loper en alles erop en eraan. Maar de deuren zijn dus al vanaf komende donderdag geopend voor klanten. La Place Heerhugowaard is maandag geopend van 10:00 tot 18:00 uur, dinsdag tot en met donderdag en zaterdag van 09:00 tot 18:00 uur, vrijdag van 09:00 tot 21:00 uur en zondag van 12:00 tot 17:00 uur.
Pin It
Bekeken: 11704x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/