GroenLinks-kamerlid Lisa Westerveld stelde minister Hugo de Jonge (volksgezondheid, welzijn en sport) vragen over de onrust rond Transferium en opheldering over de voorlopige gunning, zo meldt het NHD. De minister houdt naar eigen zeggen 'een stevige vinger aan de pols.' Het aanbestedingsrecht botst op een aantal fronten met de continuïteit in de gesloten jeugdzorg en samenwerking tussen gemeenten en aanbidders.

De Jonge heeft de betrokken gemeenten om duidelijkheid gevraagd over de toegankelijkheid en beschikbaarheid van gesloten jeugdzorg in Noord-Holland en de overdracht tussen Parlan en het Zuid-Hollandse Horizon. "Mij is toegezegd dat ik tussentijds op de hoogte word gehouden over verloop en inhoud van dit proces", aldus de minister. "Komen gemeenten en instellingen er toch niet uit, waardoor de beschikbaarheid van de gesloten jeugdzorg in het gedrang komt, dan zal ik stappen zetten om die alsnog te borgen."

Woensdag 5 december doet de rechter uitspraak over de voorlopige gunning, omdat deze op verzoek van Parlan ongedaan gemaakt is.
Pin It
Bekeken: 2286x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/