Donderdag 30 november en zaterdag 1 december is de komische
musical Charley te zien in Cool Kunst&Cultuur in Heerhugowaard. De Britse componist en dirigent Michael Reed componeert de nieuwe muziek voor Charley. Reed werkte mee aan meer dan twintig shows op West End. Hij werkte eerder samen met Jon van Eerd tijdens de musical Moeder, ik wil bij de revue.

Als Charley gedwongen wordt zich voor te doen als een charmante tante, om twee jonge verliefde stellen uit de brand te helpen, komt hij er al snel achter dat hij niet echt voor vrouw in de wieg is gelegd. Zeker niet als de twee vaders een oogje op hem laten vallen. En als het nog niet erger kon, arriveert zijn lang verloren liefde Ella met de échte tante.

Deze spetterende voorstelling komt bij Cool Kunst & Cultuur met een live orkest en sterrencast. Jon van Eerd schittert samen met Vera Mann, Annemieke Ruyten, Laus Steenbeeke en vele anderen in deze komische musical.

De musical begint om 20:15 uur. Meer informatie over bijvoorbeeld tickets is te vinden op coolkunstencultuur.nl.
Pin It
Bekeken: 2282x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/