Totdat zijn ambtstermijn in december afloopt kan Heerhugowaard volledig op burgemeester Blase rekenen. Vorige week stond hij in de schijnwerpers als kartrekker van de nieuwe politieke beweging Code Oranje, dat meedingt in de aankomende Provinciale Staten-verkiezing.

Blase heeft dinsdagavond zijn Waardse collega's uitgenodigd om voorafgaand aan de raadsvergadering naar de trouwzaal op het gemeentehuis te komen, zodat hij tekst en uitleg kon geven over zijn carrièrestap. Dit deed hij om ongerustheid weg te nemen.

Er waren vragen ontstaan over de combinatie van zijn burgemeesterschap en het leiden van een politieke partij. Blase kon de bezorgdheid wegnemen, hij blijft in de eerste plaats burgemeester en blijft zijn ambt uitoefenen zoals het hoort. Ook meldde hij dat hij niet op de kieslijst van Code Oranje staat bij de Provinciale Staten-verkiezing.

Hij heeft wel toegezegd dat bij persactiviteiten voor Code Oranje het gemeentehuis buiten beeld blijft.
Pin It
Bekeken: 2593x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/