Door een 'nooit aangelegde weg' te schrappen uit het bestemmingsplan hoeven de overhangende balkons aan de zuidzijde van appartementencomplex De Coraal niet aangepast te worden in de bouwtekeningen, zo meldt NHD. Deze weg zou ooit als toegangsweg naar een parkeerterrein dienen en stond nog in het bestemmingsplan.

Omwonenden van het nieuw te bouwen appartementencomplex hadden bezwaar gemaakt. Het nieuwe gebouw vinden ze te groot en neemt teveel openbaar groen in beslag. De commissie voor bezwaarschriften was het deels eens met de bezwaarmakers. De balkons aan de zuidzijde mogen niet uitsteken, omdat ze boven een weg hangen. Nu de weg in het bestemmingsplan doorgestreept is, mogen de balkons blijven en hoeft het ontwerp niet aangepast te worden.

Een ander bezwaar betrof het aantal parkeerplaatsen voor het complex met 80 appartementen. Eén parkeerplaats per appartement had de gemeente bedacht, maar de commissie vindt dat de motivatie voor dit aantal ontbreekt. Overigens krijgt de Coraal 72 parkeerplekken en worden de overige acht in de parkeergarage van het Stadsplein ondergebracht.
Pin It
Bekeken: 3491x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/