Heerhugowaard Centraal


Dinsdag presenteerde projectontwikkelaar Pierre Komen samen met architect Paul Breddels het voorontwerp van een twintig verdiepingen tellend gebouw dat gerealiseerd moet gaan worden in het stationsgebied van Heerhugowaard.

Het enorme gebouw zal vanaf grote afstand te zien zijn en daarmee voldoet het aan de wensen van de gemeente die graag een 'landmark' wilde. Hoe er in Langedijk over het pand gedacht wordt is nog de vraag, eerder dit jaar deed een plan voor een acht verdiepingen hoog gebouw nogal wat stof opwaaien.

In het gebouw komen 79 appartementen en twee penthouses. Vanaf de skybar op het dak kan genoten worden van een weids uitzicht door toeristen en ander publiek. De toren moet verrijzen langs de Industriestraat, achter het voormalige wokrestaurant.

Naast de hoge woontoren komt als het aan ondernemer Komen ligt een zorginstelling voor zowel dementerenden die intensieve zorg nodig hebben, als voor zelfstandig wonenden die lichtere zorg nodig hebben.

De start van de bouw is gepland in het laatste kwartaal van 2019, mits de vergunning in orde komt.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl