Heerhugowaard Centraal


De gemeenteraadsleden in Heerhugowaard zijn in vergadering over de openingstijden van de gemeentewerf. Inwoners klagen over beperkte openingstijden en menen te weinig mogelijkheden te hebben om hun afval kwijt te raken. Maar verruiming kost 50.000 euro per jaar, dus dan wil de gemeente wel 2,25 euro afvalstoffenheffing extra rekenen.

In februari vroegen VVD, PvdA, CDA, D66, Senioren Heerhugowaard en Nederland Duurzaam al of de gemeente niet meer opties kon creëren voor de inwoners van Heerhugowaard om afval af te leveren. De openingstijden van de werf vallen doordeweeks binnen de werktijden van de gemiddelde werknemer, waardoor het voor hen bijna onmogelijk is om hun afval weg te brengen.

De werf is ook zaterdag open van 09:00 tot 14:00 uur, maar als het aan het personeel van de faciliteit ligt kan deze wel wat langer openblijven. Aangezien de openingstijd toch al tot in de middag loopt, voelt de dag voor hen toch als verloren.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl