De ambtelijke fusie tussen Heerhugowaard en Langedijk staat voor beide gemeenten hoog op de agenda, een goed moment voor de raadsleden om elkaar beter te leren kennen. Het idee was een busreis langs de mooie plekken in beide gemeenten. De ontmoeting stond dan al sinds begin april op het programma, maar vanuit de Waardse raad vond men de animo te laag.

Nadat de uitnodiging voor het uitje verzonden was, meldden maar enkele Waardse raadsleden zich aan. Na een herinneringsbericht werden dat er 19 van de 31. Daarentegen meldden de Langedijker raadsleden zich massaal. Slechts één van hen zou niet meedoen aan voor de busreis.

De Heerhugowaarders geven aan dat ze het erg druk hebben op dit moment. Later dit jaar zal er een nieuwe datum worden voorgesteld voor een ontmoeting.
Pin It
Bekeken: 2426x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/