Woensdagochtend hebben wethouder Monique Stam en Irma Winkenius, regiodirecteur NS, de StationsHuiskamer op station Heerhugowaard feestelijk geopend. Daarnaast werd bekend gemaakt dat de gemeente zal bijdragen in de kosten voor de verbouwing van de entree van de bewaakte fietsenstalling.

De StationsHuiskamer is de negende kiosk die verbouwd wordt in Nederland. Tot 2020 zullen er nog zo'n 30 kiosken omgebouwd worden. De NS wil dat reizigers een prettige plek hebben om te wachten op een klein station. Er zijn stopcontacten om mobiele telefoons en laptops op te laden, een toilet en er zijn drankjes, broodjes en snacks verkrijgbaar.

De ombouw van de fietsenstalling vindt medio juli plaats. De kosten hiervan zal de gemeente Heerhugowaard op zich nemen in samenwerking met ProRail. De eerste 24 uur kan de fiets gratis gestald worden, daarna betalen de fietsers 50 cent per 24 uur. Er wordt extra ruimte gecreëerd voor 150 fietsen.
Pin It
Bekeken: 3060x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/