Een app om jouw afvalbak op afstand te besturen. Met dat nieuws en een bijbehorende video probeert HVC de vernieuwde HVC-app onder de aandacht te brengen. Het is natuurlijk een 1 aprilgrap. In de ludieke video besturen een aantal inwoners hun afvalbak met de app en realiseren zich al snel dat dit ook heel handig voor vervoer en het halen van een bestelling.

De nieuwe HVC-app die wordt gepromoot is een stuk gebruiksvriendelijker en er is de handige afvalwijzer toegevoegd. In één oogopslag is nu helder in welke bak een bepaald product hoort.

"Wij hebben de grap zelf bedacht en mensen van HVC zijn de acteurs", vertelt Susan Baks van de afdeling communicatie van HVC aan NH Nieuws-mediapartner Schagen FM. De video is verder door een professioneel bedrijf gemaakt. De grap mocht wat kosten: zo'n 10.000 euro.

"Wij willen de app extra onder de aandacht brengen en laten zien dat afval scheiden leuk kan zijn", vervolgt Susan. In plaats van een reclamecampagne is daarom gekozen voor de video, die volgens Baks al veel is bekeken op social media.

 
Pin It
Bekeken: 2779x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/