Dinsdagochtend is rond 10:45 uur een fietser ernstig gewond geraakt bij een ongeval op de kruising van de Westtangent met de Zuidtangent in Heerhugowaard. De man wilde op zijn fiets de kruising oversteken via de daarvoor bedoelde oversteekplaats maar werd daarbij door een auto geschept.

Alle verkeer op de kruising wordt met verkeerslichten gereguleerd, dus het is aannemelijk dan één van beide betrokkenen een rood licht heeft genegeerd of over het hoofd heeft gezien. De fietser klapte na de aanrijding met een flinke smak op het wegdek en liep daarbij ernstig hoofdletsel op.

Ter ondersteuning is een traumahelikopter opgeroepen, die door de piloot op het naastgelegen veld werd neergezet. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht, de Dienst VerkeersOngevallen Analyse van de politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.
Pin It
Bekeken: 4596x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/