Al bijna twee jaar maakt Coöperatie Veenglas zich hard voor snel internet in het buitengebied Veenhuizen van Heerhugowaard. Momenteel heeft dit buitengebied nog te maken met datasnelheden zoals dat in de beginjaren van het internet gewoon was.

De coöperatie probeert in eigen beheer samen met bewoners in Veenhuizen glasvezelkabels in de grond te krijgen. Het voelt voor de coöperatie als een mes in de rug nu de gemeente in zee gaat met e-Fiber, een commercieel bedrijf, en daarmee het burgerinitiatief Veenglas flink dwars zit.

E-Fiber is een commercieel bedrijf dat van plan is in heel Heerhugowaard glasvezel in te graven zodra er een abonnementsdekking van 35% is bereikt. Waarom de gemeente met e-Fiber in zee gaat is de coöperatie niet helemaal duidelijk omdat, zo menen ze, het grootste gedeelte van Heerhugowaard  al beschikt over snel internet.
Pin It
Bekeken: 3303x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/