Heerhugowaard en Langedijk willen gezamenlijk een nieuwe ICT bodemplaat aanschaffen van 1,7 miljoen euro. Dat is meer dan aanvankelijk geraamd. De Waardse gemeenteraad stemde unaniem vóór. Langedijk verleende al een mandaat.

De nieuwe bodemplaat is volgens de gemeenten noodzakelijk om de bedrijfsvoering en dienstverlening op peil te houden, terwijl het digitale netwerk steeds zwaarder belast wordt met immer meer  applicaties, dataverbruik, koppelingen en vraag naar digitale dienstverlening. Ook veiligheid speelt een rol.

Heerhugowaard en Langedijk waren beide toe aan een upgrade. Gezamenlijke aanbesteding drukt de kosten, terwijl een groter aanbestedingsverband nu teveel risico’s oplevert qua beheersbaarheid. Daarnaast  sluit de aanschaf aan bij de geplande ambtelijke fusie.

Eind 2018 moet de ICT bodemplaat functioneel zijn.

 
Pin It
Bekeken: 2453x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/