Er komen steeds meer verhalen naar buiten over de gewapende aanval op een vrouw op de Oberonlaan in Heerhugowaard. Een gemeentewerker van de plantsoendienst zag het allemaal gebeuren en vertelt hierover aan een verslaggever van NH Nieuws. "Ze zijn op hem gedoken!"





"Tijdens de koffie hoorde ik dat er onenigheid was met een vrouw achterin een steeg. Een paar collega's waren daar voor ons aan het kantenmaaien. Die hoorden al geschreeuw en rare geluiden, dus die vertrouwden het niet. Toen hoorden ze een paar burgers roepen: "Wegwezen hier, het is gevaarlijk!"

De gemeentewerker zag vervolgens hoe zijn collega's op het geluid afgingen. "Toen troffen ze een vrouw aan die gestoken werd door een man. Zij zijn erop gedoken: eentje heeft hem vastgehouden en toen hebben ze hem zijn wapens afgepakt. Hij had een mes én een vuurwapen in zijn hand. Daarna is de politie gekomen en die heeft het verder afgehandeld."

"Mijn collega's hebben dus die vrouw gered", gaat de gemeentewerker verder. "Ik vind het echt tof van die gasten. Ze zijn natuurlijk wel geschrokken. Op dit moment zijn ze op het politiebureau om een getuigenverklaring te geven."

Het verhaal van de gemeentewerker wordt bevestigd door zijn werkgever. De politie wil het verhaal nog niet bevestigen, zij zijn nog steeds bezig met onderzoek.







Pin It
Bekeken: 4186x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/