Op maandagochtend rond 07.00 uur trof de politie in Heerhugowaard een 22-jarige man uit Heiloo aan met kleerscheuren en een bebloed gezicht.

De man vertelde dat hij op de fiets over de Middenweg reed en zag ter hoogte van de Roze Flamingo een groepje mannen die ruzie met elkaar hadden. Vier van deze mannen hielden de fietser tegen en eisten zijn kostbaarheden. De fietser gaf niet meteen toe en er ontstond een worsteling, waarbij het slachtoffer geschopt en geslagen werd en in het water belandde.

Uiteindelijk moest het slachtoffer geld pinnen bij de supermarkt aan de Roze Flamingo. Toen dit niet lukte, wist het slachtoffer er vandoor te gaan en hield hij zich verstopt tot hij een politieauto voorbij zag komen. Voor behandeling van zijn verwondingen werd hij overgebracht naar het ziekenhuis.

Getuigen van deze beroving kunnen zich melden bij de Politie Heerhugowaard.

 
Pin It
Bekeken: 6078x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/