De politie heeft zaterdagochtend twee mannen, 22 en 26 jaar oud, uit Heerhugowaard aangehouden, nadat zij te water waren gereden langs de Nekkerweg in Middenbeemster.

Agenten ontvingen rond 10:20 uur melding van een auto te water, maar dat de inzittenden inmiddels op de kant waren geklommen. Toen de politie ter plaatse kwam en de mannen vroeg wat er gebeurd was, gaf het duo een niet al te nuchtere indruk en op de vraag wie van de twee achter het stuur zat, bleef het angstvallig stil.

De Heerhugowaarders moesten een blaastest doen, waarbij de jongste een A blies (235 ug/l - 570ug/l) en de oudste een F (> 570ug/l) . Hierop is het tweetal aangehouden.

Na controle in het ziekenhuis, werden de verdachten overgebracht naar het politiebureau. Hier werd van beide mannen een bloedproef afgenomen welke naar het NFI gestuurd wordt ter analyse. Het rijbewijs van de 26-jarige verdachte werd tevens ingevorderd.
Pin It
Bekeken: 3640x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/