Heerhugowaard Centraal
00:00
55
00:00


De N242, Het Stationsplein, de Industriestraat en de Westtangent, allemaal hebben ze één ding gemeen: de Zuidtangent.

En daarmee hebben ze ook allemaal te maken met het spoor en de daarmee gepaard gaande overlast en opstoppingen. Maar dat gaat veranderen als het aan het Waardse college ligt. Een treinviaduct zou verlichting kunnen bieden.

De resultaten van vele gesprekken met allerhande belanghebbenden werden dinsdagavond in het gemeentehuis zichtbaar tijdens de inloopbijeenkomst Stationsgebied. Er waren veel vragen, en er kwamen veel antwoorden.

Opvallend was het aantal raadsleden dat naar de avond was gekomen om zich op de hoogte te stellen van de stand van zaken. Komende dinsdag wordt er een belangrijk besluit genomen over de financiring van het project.

De presentatie was compleet en zeer informatief. De 3D animatie trok het nodige bekijks, maar de meeste aandacht ging uit naar de presentatie in de trouwzaal waar veel omwonenden en geïnteresseerden tot bijna op microniveau vragen stelden.

Al die detail vragen werden overigens keurig beantwoord, waar nodig werd er een deskundige bij gehaald.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl