Omdat de bewoners en storm van kritiek uitten tegen het plan om 32 starterswoningen te bouwen op de Stationsweg, is het plan voorlopig in de ijskast gezet.

Er staan al ongeveer zeventig huizen met bewoners met een gemiddelde leeftijd van rond de 65 jaar. Zij vrezen dat de komst van 32 woningen voor jongeren de buurt ontwricht. Ze denken dat het samengaat met geluidsoverlast en parkeer- en verkeersproblemen. Zij willen liever seniorenwoningen op de uitgekozen locatie.

De goedkeuring van Burgemeester en wethouders was er al. De beslissing viel in de ochtend van 11 juli. De buren konden daarna in verweer gaan. De wethouder Gido Oude Kotte kwam twee dagen later met het nieuws dat door de storm van bezwaren de behandeling van de aangevraagde omgevingsvergunning wordt opgeschort tot na de zomervakantie.
Pin It
Bekeken: 5084x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/