Heerhugowaard Centraal


Op donderdag 27 juli start de nieuwe Route 65 van Cool in Heerhugowaard. Deze keer staat alles in het teken van Griekenland en haar rijke cultuur. Afgetrapt wordt met een Griekse lunch en muziektheater.

Om 12:30 uur wordt een smakelijk Grieks lunchbuffet 'Kalí órexi!' (oftewel eet smakelijk) geserveerd, natuurlijk met traditionele gerechten als gyros, tzatziki en Griekse salade. Daarnaast worden diverse soorten brood en Griekse delicatessen als olijven en feta geserveerd. De lunch kost 13,50 euro en is inclusief koffie en thee.

Dan is er om 14:30 uur muziektheater van Niels Brandaan Cotterink. De eigenzinnige verhalenverteller en theatermaker speelt met achteloos gemak de verschillende rollen van een van de bekendste mythische verhalen uit de wereldliteratuur: Orpheus en Eurydice. De voorstelling is gratis toegankelijk.

Deze activiteit is onderdeel van Route 65 – Griekenland, bedoeld voor 65-plussers uit Heerhugowaard en omgeving. Route 65 brengt u met voorstellingen, workshops, lezingen en andere activiteiten langs verschillende landen.

Meer informatie en kaarten via coolheerhugowaard.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@heerhugowaardcentraal.nl