Woensdagochtend hebben meerdere branden gewoed in Heerhugowaard. Bij de opslag van een autobedrijf aan de Lindelaan stonden rond 5.00 uur meerdere sloopauto's in lichterlaaie. Een kwartier later werd de brand opgeschaald naar middelbrand, én had de brandweer inmiddels ook al een brandje aan de Van Edenstraat geblust waar een afgedankt bureau in brand stond.

Even na 05.30 uur mocht de brandweer uitrukken naar de Vestdijklaan waar een bankje en een schutting ten prooi waren gevallen aan vlammen. Een kwartier later werd er brand gemeld bij restaurant 'd'Olifant aan de Middenweg, daar bleek een tegen de gevel geparkeerde Kliko in brand te staan. Snel ingrijpen heeft hier erger voorkomen. De politie heeft in de omgeving een verdachte aangehouden, naar zijn betrokkenheid wordt onderzoek gedaan.

Pin It
Bekeken: 4588x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/