Donderdag rond 13:45 uur is de bestuurder van een 45km autootje licht gewond geraakt op de kruising Zuidtangent - Stationsplein in Heerhugowaard. Hij was zelf de veroorzaker van het ongeval. De man stond op het fietspad en wilde de Zuidtangent oversteken nadat een auto was gepasseerd. Daarbij zag hij de volgende auto over het hoofd. 

De jonge automobilist kon niet meer op tijd remmen, ondanks dat hij rustig reed vanwege afslaand verkeer. Ondanks de lage snelheid, klapte het 45 km/u autootje op de zijkant. De brandweer was voor de zekerheid opgeroepen om de man uit zijn autootje te bevrijden, maar hij is er uiteindelijk zelfstandig uit gekomen nadat het ambulancepersoneel hen had ondervraagd en onderzocht. Hij is voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis.

Het politieteam Verkeers Ongevallen Analyse doet onderzoek, maar de oorzaak lijkt duidelijk want op het fietspad zijn haaientanden aangebracht.

Pin It
Bekeken: 4196x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/