Dinsdagochtend rond 10:45 uur vond een groot en zwaar verkeersongeval plaats op de Westerweg (N242) in Heerhugowaard, ter hoogte van Broekhorn. Betrokken bij het ongeval waren een vrachtwagen, een bestelauto en ongeveer vijf auto's. De vrachtwagen was te water geraakt en de chauffeur zat bekneld in zijn cabine. Een gevaar daarbij was dat het voertuig kon omkantelen, mede doordat de verwrongen bestelauto er tegenaan leunde.

Naast politie en ambulancepersoneel, is de brandweer groots uitgerukt met duikers en materieel om de chauffeur te bevrijden uit zijn lastig te bereiken positie. Ook kwam een traumahelikopter ter plaatse, mogelijk was een tweede onderweg.

Op het moment van schrijven zijn de noodhulpdiensten nog bezig. De weg is hiervoor volledig afgesloten. Meer over het ongeval is nog niet bekend, zoals het aantal gewonden en hoe het ongeval ontstond. Het lijkt alsof de vrachtwagen zich door stilstaand of langzaamrijdend verkeer heeft geploegd. De blikschade is in ieder geval enorm.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl