Donderdagavond organiseerde de gemeente een informatieavond voor alle inwoners en ondernemers van het stationsgebied over de herontwikkeling van de omgeving. De gemeente wil het overleg over de toekomst van het stationsgebied samen met ondernemers, bewoners, reizigers en scholen in het gebied voeren. Men kon zich dan ook opgeven voor een klankbordgroep die de plannen samen met de gemeente verder uitwerkt.

De aanwezigen waren terughoudend in enthousiasme over het feit dat de Umbriellaan wat de gemeente betreft straks de aan- en afvoerroute naar het station wordt. Het is straks niet meer mogelijk om op de Zuidtangent linksaf te slaan: wie Heerhugowaard binnenrijdt en bij het station moet zijn moet over de Zuidtangent doorrijden tot de Westtangent en daar linksaf slaan, en dan weer links over de Umbriellaan. De aanwezigen voorzagen grote drukte op de Umbriellaan en stelden dat die er eigenlijk niet nog meer drukte bij kan hebben, onder andere omdat er dagelijks 4000 leerlingen gebruik van maken.

Wethouder Monique Stam benadrukte nog eens dat er nog niets vastligt en dat er nog sprake is van een ‘voorkeursoplossing’. Wel lijkt het linksafverbod op de Zuidtangent al vast te liggen omdat dit volgens het college de enige mogelijke oplossing is.

Pin It
Bekeken: 4042x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/