Maandag 26 september heeft een 28-jarige man uit Heiloo zichzelf gemeld bij de politie. Dit meldt het Openbaar Ministerie een week later. De man gaf aan dat hij degene is die op 30 november 2015 een 13-jarige jongen met een mes in de hartstreek heeft gestoken op de Middenweg in Heerhugowaard. Ook zei hij psychische problemen te hebben.

De scholier was op de bewuste dag rond 14.45 uur op de fiets onderweg van school naar huis toen hij werd neergestoken. De zaak is sindsdien twee keer in Opsporing Verzocht geweest, waarvan de eerste uitzending zestig tips en de tweede nog eens achttien tips opleverde, maar nog geen verdachte.

Na zijn aanhouding zat de verdachte in beperkingen, wat inhoudt dat hij geen contact mocht hebben met de buitenwereld. Deze beperkingen zijn maandag 3 oktober opgeheven. Afgelopen donderdag werd hij voorgeleid aan de rechter-commissaris die hem voor 14 dagen in bewaring heeft gesteld. Het onderzoek wordt voortgezet, onder meer naar de aanleiding van zijn daad.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl