In Opsporing Verzocht worden dinsdagavond beelden getoond van fietsers die mogelijk getuige waren van een steekincident in Heerhugowaard op maandag 30 november 2015. Die middag fietste een 13-jarige scholier over de Middenweg naar huis. Ter hoogte van de bushalte in de Stad van de Zon haalde een fietser hem plotseling in, reed hem klem en stak hem in de hartstreek. De jongen overleefde de aanval gelukkig.

De politie is nog altijd op zoek naar getuige(n). Na twee jongens op 21 januari waren bedreigd met een mes kwam een verdachte in beeld, maar de recherche kon geen verband vinden. In de uitzending van Opsporing Verzocht van 30 augustus komen daarom fietsers die rond het moment van de aanval langs de plek reden, herkenbaar in beeld. Zij kunnen belangrijk zijn voor de opsporing. De hoofdofficier van Justitie looft ook een beloning van €10.000 uit voor de gouden tip die leidt naar de dader. Nogmaals het signalement: blanke man van ongeveer 30 jaar oud, gele haarkleur, baardje, gele tanden, onverzorgd uiterlijk, handtas bij zich.

Opsporing Verzocht wordt uitgezonden op NPO 1 om 20.30 uur. De herhaling is op woensdag 31 augustus om 11.40 uur op NPO 2. Kijk ook op opsporingverzocht.avrotros.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl