Donderdag 17 maart zijn inwoners van Heerhugowaard tijdens werkateliers aan de slag gegaan met de ideeën die zijn aangedragen tijdens de Burgertop H300. Tijdens die Burgertop die op 13 februari heeft plaatsgevonden zijn tien thema’s door inwoners benoemd. Deze thema's zijn Wijkpanels, Bruisend Stadshart, Vrijetijdsbeleid, Sociale Winkel, Durzaamheid: Minder Afval, Verkeersveiligheid, Wonen/sociale woningbouw, Jeugd betrekken, Veilig Wonen, en Saamhorigheid/Verbinding Burgers.

De deelnemers aan de werkateliers hebben de abstracte ideëen die zijn aangedragen tijdens de Burgertop omgezet in concrete acties, zodat de ideëen ook echt uitgevoerd kunnen worden. Alle thema’s en ideeën zijn terug te vinden op www.heerhugowaard.nl/burgertoph300.

Wesley Boer, plaatsvervangend commissielid van de VVD en een van de initiatiefnemers van de zogeheten Praat met de raad-bijeenkomsten, vertelt dat er op 13 april weer weer een Praat met de raad-vergadering plaatsvindt. Dan wordt er gekeken hoever de uitvoering van die plannen is. De burgers gaan hun ideeën in principe helemaal zelf uitvoeren. Waar dat nodig is zal de gemeente ondersteuning bieden. (foto's: Heerhugowaard Centraal / Liza de Bruijn)

Pin It
Bekeken: 4243x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/