Met de opening van de nieuwe bioscoop in Alkmaar op 14 februari wordt de rebranding van JT Bioscopen naar Vue ingeluid. In de loop van het jaar volgen de 20 andere JT Bioscopen, waaronder die in Heerhugowaard. Naast een nieuwe huisstijl en bijpassende inrichting krijgen alle theaters VIP seating.

Vue wil op de veranderende bioscoopmarkt inspelen, door de focus te leggen op de wensen van de bezoeker en de optimale filmbeleving centraal te stellen. Het is haar missie om de beste content te leveren in de beste omgeving, met de beste technologie.

Vue Alkmaar wordt een state-of-the-art multiplex met 7 filmzalen en 1530 stoelen en biedt de bezoeker de beste beleving op het gebied van big screen entertainment met VIP seating, Dolby Atmos geluid en 4K laserprojectie. Er verschillende faciliteiten, zoals de service desk, de self service desk en de bar.

Vue International nam op 21 augustus JT Bioscopen, de tweede bioscoopketen van Nederland, over. De overname was de vierde internationale transactie van Vue in drie jaar tijd. Met 209 bioscopen in 10 landen is het de grootste keten buiten de USA.

Pin It
Bekeken: 5654x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/