De gemeente Dijk en Waard is een winactie gestart rond het inleveren van kerstbomen. Kinderen die op zaterdag 7 januari een oude kerstboom inleveren maken kans op mooie prijzen.

Want elke ingeleverde kerstboom staat gelijk aan een lot, waarmee cadeaubonnen van Winkelcentrum BroekerVeiling gewonnen kunnen worden. Per locaties worden twintig bonnen ter waarde van tien euro verloot. Ook is er een hoofdprijs: een cadeaubon van 150 euro.

De bomen kunnen worden ingeleverd op verschillende plekken in de voormalige gemeente Langedijk: de parkeerplaats Oeverzegge (nabij sauna Cantarel) in Oudkarspel, de speelweide aan de Louise de Colignystraat in Noord-Scharwoude, de busparkeerplaats aan de Voorburggracht in Broek op Langedijk en bij Sporthal De Oostwal aan de Magnolialaan in Sint Pancras.

Mocht je meer dan veertig kerstbomen hebben verzameld, dan moet je een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De gemeente neemt dan contact met je op, om een afspraak te maken voor het ophalen van de bomen. Kerstbomen in de voormalige Heerhugowaard worden volgens de afvalkalender van de straat ingezameld in de week van 9 januari. Wie eerder van de kerstboom af wil, kan deze naar een van de afvalscheidingsstations aan de Berrie in Oudkarspel of de Beukenlaan in Heerhugowaard brengen.
Pin It
Bekeken: 1696x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/