Maatschappelijke organisaties, sportverenigingen en scholen hebben de afgelopen tijd samen gewerkt aan de uitvoeringsagenda 2019-2022 voor het sportbeleid van Langedijk, genaamd 'Langedijk beweegt mee'. Maandagavond 27 januari heet sportwethouder Jasper Nieuwenhuizen inwoners welkom in De Binding om mee te praten over een gedegen sportbeleid voor de komende drie jaar.

Om zoveel mogelijk Langedijkers te kunnen laten genieten van sporten en bewegen wil de gemeente samen met hen te komen tot een breed gedragen uitvoeringsagenda. Dit is een middel om organisaties met elkaar te verbinden, samen afspraken te maken om sport en beweging duurzaam te maken, en om zo meer mensen in beweging te krijgen en te houden.

Voor de uitvoering van het sportakkoord zijn inmiddels een sportmakelaar en twee buurtsportcoaches aangesteld bij Sport Servicepunt Langedijk.

De bijeenkomst duurt van 19:45 tot 21:30 uur. Aanmelden kan via gemeentelangedijk.nl.
Pin It
Bekeken: 1910x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/