Havy N. uit Goor heeft twaalf maanden celstraf gekregen, waarvan drie voorwaardelijk. Ook moet hij €8.500 schadevergoeding betalen, waarvan € 7.000 smartengeld. De rechtbank achtte bewezen dat hij de man uit Zuid-Scharwoude, die hij op 12 maart 2016 bezocht, zwaar verwondde met een vleesmes. Dit meldt het NHD. De eis van de Officier van Justitie was twee jaar celstraf, plus het uitzitten van een nog lopende voorwaardelijke straf en een schadevergoeding van €21.000.

Die bewuste avond belde het slachtoffer 112, nadat hij zijn huis uit was gerend. De centralist bleef met hem aan de lijn maar het werd stil van de andere kant. De politie vond het slachtoffer aan het eind van een bloedspoor, zonder hartslag en met een slagaderlijke bloeding aan zijn been. Hulpdiensten hebben hem, ondanks het vele bloedverlies, kunnen redden.  Wel is het goed mogelijk dat zijn been niet meer volledig herstelt. De man uit Zuid-Scharwoude loopt nog altijd met krukken, aldus het NHD.

De 34-jarige Havy N. hield vol dat het om een incident ging. Hij en zijn gastheer waren onder invloed van drugs en kregen ruzie over drugs en de hond. De bewoner zou toen ineens een vleesmes tevoorschijn hebben gehaald en het op hem gericht hebben. "Hij zat al de hele tijd te bullshitten". Havy stelt dat hij zich bedreigd voelde en de arm met het mes afweerde, waarna zijn gastheer zichzelf per ongeluk in het been stak. De getuige, de toenmalige vriendin van het slachtoffer, sprak deze vertelling tegen.

De rechter vond Navy's verhaal niet overtuigend en stelde dat het mes bij een dergelijk incident niet dwars door twee joggingbroeken zou zijn gegaan.
Pin It
Bekeken: 3247x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/