Afgelopen week vond de landelijke Fotoweek plaats met als thema ‘Kijk! Mijn straat”. Met dit thema wilde de Fotoweek alle Nederlanders inspireren om hun directe, alledaagse leefomgeving te delen door middel van fotografie. Fotoclub Heerhugowaard speelde in op dit thema door een fotowedstrijd te organiseren. Hiervoor mochten fotografen vier samenhangende foto’s insturen van dezelfde straat.

De foto’s mochten gericht zijn op de straat zelf, de mensen, tuinen, deuren of andere aspecten. Heerhugowaard Centraal-fotograaf Elmar Roeper (EMR Photography) deed ook mee aan de wedstrijd en maakte foto’s van zijn straat tijdens een nacht vol onweer. Dat leverde vier foto’s met fraaie bliksemschichten op. De juryprijs van de fotowedstrijd ging naar Emma Byfield, maar de getoonde foto van het onweer boven Heerhugowaard bleek de favoriet bij het publiek.

Pin It
Bekeken: 3469x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/